Ga naar de inhoud
Home » Jeugdland – Speeltuin Deil

Jeugdland – Speeltuin Deil

Speeltuinvereniging Jeugdland werd opgericht in 1967. Op de hoek van de Bulkstraat en Beemdstraat vindt u deze prachtige speeltuin. Jong en oud zullen zich hier kostelijk kunnen vermaken. In de speciale peuterhoek zullen ook de allerjongste veilig kunnen spelen: lekker schommelen, spelen in de zandbak en klimmen en klauteren.

Voor de oudere kinderen zijn er verschillende klim- en klautertoestellen, een glijbaan, zweefschommels en nog veel meer.

Naast diverse toestellen is er ook een clubhuis. Deze is in het voorjaar van 2015 helemaal vernieuwd. Er is ook een basketbalveld, voetbalveld, een tafeltennistafel, een grote speelweide en een dierenweide. In de dierenweide lopen kippen, eenden, geiten en konijnen.

Door de jaren heen hebben we al heel wat toestellen voorbij zien komen. Om de veiligheid te kunnen waarborgen, worden de toestellen regelmatig gecontroleerd en/of vervangen.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs!

Het laatste nieuwsblad

Hierin staat alle informatie over de activiteiten die onze vereniging organiseert. Tevens staan hier alle sponsoren vermeldt die deze activiteiten helpen mogelijk maken.