Ga naar de inhoud
Home » Jeugdland – Speeltuin Deil » Jeugdland activiteiten

Jeugdland activiteiten

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De vereniging is actief in het organiseren van verschillende activiteiten voor alle leeftijdscategorieën.

De grootste activiteit waar heel Deil elk jaar naar uitkijkt is de spelweek. Overdag is er een programma voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. ’s Avonds is er voor volwassenen een sportief programma van een stratencompetitie tot een kwart(trio)triatlon.

Spelweek

De laatste week van de zomervakantie wordt voor jong en oud een spelweek georganiseerd. Deze week is in Deil zo populair dat de meeste mensen er voor zorgen dat ze weer lekker thuis zijn van hun welverdiende vakantie of zelfs een week vrij nemen.

De spelweek begint altijd op zaterdag met de kwarttriatlon. Voor meer informatie zie: http://www.kwarttriathlondeil.nl.

Van maandag tot en met vrijdag is er overdag een programma voor kinderen van de basisschool en ’s avonds is een gezellig programma voor volwassenen.

Om u kunt op te geven voor de Spelweek, gelden er een aantal spelregels. Deze kunt u nalezen in ons nieuwsblad.

Deze feestelijke week wordt dit jaar afgesloten met een gezellige dorpsbarbecue met de muzikale ondersteuning van de Party Beukers.

Paaseieren zoeken

De zaterdag van het paasweekend kunnen kinderen naar de speeltuin komen om paaseieren te zoeken. Elk jaar, vroeg in de ochtend, is de paashaas altijd druk in de weer om de speeltuin vol te strooien met paaseieren. Voor de oudere kinderen zijn er ook gouden eieren verstopt en hier zijn leuke prijzen mee te winnen.

Dorpsbarbecue

De dorpsbarbecue bij de speeltuin wordt elk jaar weer goed bezocht. In 2024 vind hij plaats op 24 augustus. Dit jaar wordt de muziek verzorgd door DJ Scheur.

Oliebollen

De oliebollen van Jeugdland zijn erg populair. Op 11 en 12 november worden deze gebakken en verkocht in het dorp. Natuurlijk kunt u ook oliebollen kopen in de speeltuin.

Sinterklaas

Elk jaar komt Sinterklaas ook in Deil een bezoekje brengen. Hij komt altijd aan op de voormalige Jachtwerf in Deil en wordt er aansluitend een groot feest gevierd in de speeltuin.

In 2024 zal Sinterklaas Deil bezoeken op 30 november.