Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heel Deil Bakt 2015

Heel Deil Bakt 2015

Het was weer heerlijk genieten en vooral smikkelen van alle ingezonden bakkunsten. Spannend voor de bakkers, de jury was er snel uit dit jaar. Voor de volwassen winnaar was er weer het prachtige Heel-Deil-Bakt-kookschort. Voor de jeugd waren er twee prijzen, de “lekkerste” en de “mooiste”,  prijzen waren een verrassingspakket. Voor alle jeugddeelnemers was er een attentie!

De winnaars

Volwassenen: Joke van der Eijk met de Bokkepootjes-advocaattaart

Jeugd-de mooiste: Thijs van Rijnsbergen met “taart van Deil”

Jeugd-de lekkerste: Pien en Floor de Boer met “Ode aan de appel”

Het publiek was dik tevreden en smikkelde zich het buikje vol. Ook de boekenmarkt en kraam van de Wereldwinkel werden goed bezocht. Veel koffie en thee werd er gedronken, het was koud buiten, maar toch weinig warme chocolademelk en gluhwein.

Een dikke duim weer voor de organisatie, helpende handjes en de bakkers.

Meer foto’s, klik op de onderstaande link

Foto’s