Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Hope4life ontbijtrun brengt 3.850 euro op

Hope4life ontbijtrun brengt 3.850 euro op

DEIL Afgelopen zondagmorgen 6 maart liepen ruim 160 lopers de jaarlijkse ontbijtrun in Deil voor het goede doel. Om 9.00 uur klonk het startschot en na afloop genoot iedereen van een lekker ontbijt bij Gasterij ‘De Os en het Paard’, gesponsord door ondernemers uit de regio. Het was een gezellige drukte tijdens deze sportieve ochtend.

Een van de organisatoren, Mathieu Goedhart, vertelt: ,,De lopers waren enthousiast, de sfeer was goed, het was prima weer en de route door de Betuwe was prachtig. Kortom, een heerlijk rondje Deil.”

Nadat iedereen zijn ontbijt op had, maakte Mathieu de opbrengst bekend van maar liefst 3.850,- euro! Danny van Brenk licht toe: ,,We zijn ontzettend blij met deze enorme opbrengst. Met dit geld steunen we een baanbrekend onderzoek in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Zij doen onderzoek naar een pomp die direct chemo injecteert in de lever. Een belangrijke nieuwe behandeling voor kankerpatiënten zoals ik.”

Mathieu: ,,Onze dank gaat uit naar alle lopers, een grote groep vrijwilligers, belangstellenden en onze sponsoren, die bestaan uit een aantal betrokken bedrijven uit de regio. Zij hebben met elkaar dit evenement tot een groot succes gemaakt.”

Bron: http://nieuwsbladgeldermalsen.nl/sport/hope4life-ontbijtrun-brengt-3850-euro-op-103477

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.