Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Halloween 2016

Halloween 2016

Het was een enge maar zeer gezellige avond met veel enge kinderen, volwassen en huizen waarbij sommige te eng waren om langs te gaan. Maar door de verleiding van snoep schuifelde de kinderen, dan wel met een van hun ouders, naar de deur toe. Tegengekomen liepen er ook een mevrouw rond met een eng uitziende kinderwagen die zo uit de Adams familie zal kunnen komen. Haar kleine kreeg als voeding, afgehakte mensenvingers, brrrr. In een tuin op de Bakerbos moesten kinderen hun hand in een gat stoppen voor snoep, maar is het snoep of toch een lijk met vol met maden! Want er waren twee gaten.

Een dikke duim weer voor de organisatie en alle personen er om heen.

Helaas had de camera van de dorps Deil website fotograaf een verkoudheid waarbij veel foto’s niet gelukt waren. We zijn nog bezig de foto’s bij te werken, hou de website in de gaten.

 

Via de onderstaande link kunt u de foto’s bekijken

https://goo.gl/photos/v6gvFQLAFmGgisNx6

Op de facebook pagina van de Oranjevereniging staan meer foto’s

Link naar de bovenstaande facebook pagina 

img_0004