Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Kampioenstitel voor de twirlers van de Volharding Deil op internationale wedstrijd

Kampioenstitel voor de twirlers van de Volharding Deil op internationale wedstrijd

  • door

Afgelopen weekend deden de twirlers van de Volharding mee aan de Champions Trophy in Lommel. Een internationale wedstrijd om de titel ”Kampioen van de lage landen” tussen België, Duitsland en Nederland. Afgelopen december hadden 2 onderdelen zich geplaatst voor de Champions Trophy door een podiumplek te pakken op het Nederlands Kampioenschap majorette.

Anouck van Ewijk zette een sterke routine neer. Met haar Jungle Book routine wist ze stand te houden in het deelnemersveld. Zij evenaarde haar zilveren medialle op de Champions Trophy.

De meiden van het team, bestaande uit, Jaycee van Brenk, Anouck van Ewijk, Fee Hofman, Jadie Snijders en Amber verbunt, kwamen uit in jeugd 3. De afgelopen maand is er hard gewerkt om de routine te cleanen en de moeilijkheidsgraad te verhogen. Dit resulteerde in de Kampioenstitel! Ze wisten Nederlandse en Belgische deelnemers achter zich houden en mochten een gouden beker in ontvangst nemen.

Het was een geslaagde dag voor de twirlers van de Volharding.

Bron;

http://nieuwsbladgeldermalsen.nl/deel-je-nieuws-artikel/kampioenstitel-voor-de-twirlers-van-de-volharding-deil-op-internationale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.