Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » 15-jarig jubileum en opening nieuwe bak manege HartenHoeve

15-jarig jubileum en opening nieuwe bak manege HartenHoeve

  • door

DEIL De nieuwe manegebak van de HartenHoeve wordt op 18 en 19 februari omgetoverd tot tropisch strand. Het 15-jarig jubileumfeest start op zaterdagavond 18 februari met een grootse beachparty met DJ en live muziek van M-tastic en Just-M. Op 19 februari is diezelfde ’tropische’ bak het decor voor een middag vol paarden- en ponyspelletjes.

15 jaar geleden begon de HartenHoeve met een stoffige kantine, kleine binnenbak en zo’n 25 paarden. Inmiddels is de Deilse manege uitgegroeid tot innovatieve zorgmanege waar, letterlijk, iedereen welkom is. Zo ook tijdens de open dag. Iedereen is welkom om zaterdagavond en zondagmiddag het jubileumfeest mee te vieren.

BEACHPARTY Op zaterdagavond om 18.30 uur zal het feest in de manegebak losbarsten voor kinderen. Met live muziek van M-Tastic en DJ John gaat gegarandeerd het dak eraf. Natuurlijk zijn ouders en vrienden ook welkom. Om 20.00 gaat het feest over in een beachparty met swingende muziek van Just-M en DJ John. Entree voor deze hele avond is gratis. Muntjes kosten €0,50 per stuk. E

wordt de gehele avond geen alcohol geschonken, maar er zijn wel alcoholvrije cocktails te krijgen.

PAARDIGE SPELLETJESMIDDAG Op zondagmiddag van 12.00 – 16.00 uur is de manege de ‘place to be’ voor alle paardenfans. Deze middag zijn er allerlei spellen met paarden en pony’s te doen waarmee je natuurlijk leuke prijzen kunt winnen! Er is een demo carrousel en een demo vrijheidsdressuur. Ook kun je met je grote paardenvriend op de foto.

In december werd de overdekte manegebak, waar de paardrijlessen in gegeven worden, vernieuwd en omgebouwd tot professionele eb-en-vloed bak. Bij een eb-en-vloed bak wordt de vochtigheid van de bak van onderuit geregeld, waardoor de bak altijd stofvrij en elastisch is. Deze nieuwe bak wordt tijdens de beachparty op 18 februari feestelijk geopend.

Kijk voor meer informatie op www.hartenhoeve.nl en op de facebookpagina www.facebook.com/hartenhoeve

Foto ©HartenHoeve

Bron:

http://nieuwsbladgeldermalsen.nl/lokaal/15-jarig-jubileum-en-opening-nieuwe-bak-manege-hartenhoeve-210920

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.