Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Hulde voor Rieneke van Gelderen voor 65 jaar lidmaatschapbij Fanfare Volharding uit Deil; uniek

Hulde voor Rieneke van Gelderen voor 65 jaar lidmaatschapbij Fanfare Volharding uit Deil; uniek

Tijdens het afgelopen voorjaarsconcert, in het jubileumjaar, dit jaar bestaat Fanfare Volharding uit Deil 115 jaar, is Rieneke van Gelderen gehuldigd voor maar liefst 65 jaar lidmaatschap. Zij doet nog altijd actief mee op haar hoorn en is bij vele acties, zoals de verloting, nog betrokken. Kom je in haar huisje, dan is het een en al muziek. Overal foto’s, oorkondes en andere snuisterijen. Een waar museum. Ere-lid van de Fanfare Volharding en lid in de orde van oranje nassau. Rieneke komt uit een familie die altijd zeer nauw betrokken was bij de Fanfare. Dit geldt ook voor wijlen haar man Piet. Ook de kinderen en kleinkinderen van Rieneke spelen of hebben gespeeld bij de Fanfare. Rieneke zorgt nog steeds voor de pakken en uitgifte daarvan aan nieuwe leden. Alles keurig opgeslagen op maat en naam.

Tijdens het concert zijn meer leden gehuldigd door voorzitter Hans van Gelderen. Wim de Jong werd gehuldigd voor 60 jaar lidmaatschap. Frank Grizell en Anita van Ieperen voor 40 jaar lidmaatschap, Ton de Jongh en Inge van Doesburg voor 25 jaar lidmaatschap en Anouck v Ewijk 5 jaar en Ursula Wierks 10 jaar lidmaatschap bij de majoretten.

Foto ©Joke van Vrouwerff

Rieneke gehuldigd voor 65 jaar lidmaatschap

Bron:

http://nieuwsbladgeldermalsen.nl/deel-je-nieuws-artikel/hulde-voor-rieneke-van-gelderen-voor-65-jaar-lidmaatschapbij-fanfare

1 reactie op “Hulde voor Rieneke van Gelderen voor 65 jaar lidmaatschapbij Fanfare Volharding uit Deil; uniek”

  1. Hallo rieneke ben je in de jaren 1960 in Ziewent op vacantie geweest zo ja laat het ons weten Gr Harry
    Hoor graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.