Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Bomvol ’t Duifhuis voor snertconcert De Lingemuzikanten

Bomvol ’t Duifhuis voor snertconcert De Lingemuzikanten

DEIL • Dorphuis ’t Duifhuis in Deil was zondagmiddag te klein om alle bezoekers van het snertconcert van De Lingemuzikanten een plaats te bieden. De organisatie was compleet verrast door de enorme opkomst en moest de stoelen en tafels zelfs uit de kelder halen. Een overvolle zaal met zeer enthousiaste bezoekers zong uiteindelijk uit volle borst mee met de liederen van het egerländerkapel. Het kwam zelfs tot een polonaise door de zaal.

Het was dan ook een prachtige muziekmiddag met een enthousiast smartlappenkoor en de muzikale kwaliteiten van egerländerkapel De Lingemuzikanten. Het Smartlappenkoor verzorgde de aftrap met een scala aan bekende Nederlandstalige meedeiners en tranentrekkers en daarna nam De Lingemuzikanten het stokje over.

De specifieke, Böhmische en Tsjechische marsen, polka’s en walsen werden met veel applaus en gejuich ontvangen en de kapelmeester van de in Oostenrijkse kledij gestoken kapel liet ook horen dat het qua zang ook perfect voor elkaar was. De bezoekers konden tijdens en na de optredens genieten van een heerlijke snert zodat iedereen meteen de juiste sfeer te pakken had.

 Bron:

1 reactie op “Bomvol ’t Duifhuis voor snertconcert De Lingemuzikanten”

  1. kunnen wij zodag 30.10 meedoen met het snert concert als muzikant en anders als toehoorder. we komen dan met 2 personen Walter en Gerbrand beiden trompetist in zaltbommel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.