Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Deilse hondenbezitters in promotiefilmpje en fotoshoot ‘Is uw hond ook goed verlicht in het donker’!

Deilse hondenbezitters in promotiefilmpje en fotoshoot ‘Is uw hond ook goed verlicht in het donker’!

  • door

Betuwe/Rivierenland/Gemeente Geldermalsen/Deil: Woensdagavond 29 november 2017 om 17.30 uur hadden diverse Deilse hondenbezitters met hun hond een bijdrage geleverd aan een promotiefilmpje en een fotoshoot van de onderneemster achter Charlottes Freubelhoekje met het thema: ‘Is uw hond ook goed verlicht in het donker’!

Geregeld zie je hondeneigenaren hun hond uitlaten in het donker zonder verlichting. Een hond is afhankelijk van zijn of haar baas. De hond is met verlichting niet alleen goed zichtbaar voor zichzelf, maar ook voor ander wegverkeer (andere hondeneigenaren, fietsers, wandelaars, brommers, scooters, auto’s, etc.)! De Deilse honden die een rolletje vervulde in het filmpje en tijdens de fotoshoot waren: Muis Spiekerman- Bogert, Hanna Klein, Rex Kool, Jasper Verheijen, Lizzy Terstall, Max van Gameren en Prada van Gameren.

Wat is Charlottes Freubelhoekje? Charlottes Freubelhoekje maakt handgemaakte haarknipjes, knipjesborden, diadeems en andere producten met een persoonlijke touch. Ook wordt er ingespeeld op de verschillende ‘feestdagen’ qua producten.

Het ‘hondenlampje’ van Charlottes Freubelhoekje is online te bestellen via: [email protected]

De lampjes zijn in 3 maten verkrijgbaar. Maat 1: € 5,50 (kleine honden), Maat 2: € 6,00 (middelmaat honden), Maat 3: € 6,50 (grootte honden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.