Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Dorpsplan Deil gesteund met 7500 euro

Dorpsplan Deil gesteund met 7500 euro

  • door

Wethouder Niko Wiendels nam woensdag 13 december het dorpsplan Deil in ontvangst. Als beloning voor dit plan had hij een cheque met €7.500,- om projecten financieel te ondersteunen. Het dorpsplan werd interactief door de werkgroepen gepresenteerd.

 

Om het plan verder te ontwikkelen zal er eerst een overlegplatform gerealiseerd worden. In het nieuwe jaar wordt aan alle inwoners en verenigingen in Deil gevraagd om mee te doen en een Dorpsraad te vormen. De knelpunten en ideeën op gebied van Veiligheid, Recreatie en Leefbaarheid staan in het Dorpsplan, dat te verkrijgen is in het Duifhuis of als men een mail stuurt naar [email protected] . Ook is het in te zien bij de Spar of de huisarts en kan men het downloaden op http://www.dorpsplan-deil.nl/. Projecten zullen steeds in overleg met de buurt vorm krijgen en ontwikkeld worden.

 

Op dinsdag 2 januari zal het dorpsplan tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Dorps Ontmoeting Punt nog eens gepresenteerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.