Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Twirlsters De Volharding Deil Nederlands Kampioen

Twirlsters De Volharding Deil Nederlands Kampioen

  • door

 

Zaterdag 9 december en 16 december hebben de twirlsters van de Volharding gestreden op het Nederlands Kampioenschap. In november hadden zij zich op het Gelders Kampioenschap met 9 onderdelen geplaatst. 9 december was het de beurt aan de senioren. In een sterk deelnemersveld streden Britt van Asch en Ilone Wierks voor het eremetaal. Als duo wisten zij de zilveren medaille te behalen. Britt werd in haar senior basis categorie 6de.

Zaterdag 16 december waren de jeugdleden aan de beurt. De dag startte met de jeugd 3 solisten Jadie Snijders en Anouck van Ewijk. Beide meiden zetten een sterke routine neer. Dit resulteerde in een 7de plek voor Jadie en Anouck mocht het hoogste podium plek beklimmen. Ze is Nederlands Kampioen. Het duo Jaycee van Brenk en Fee Hofman wisten met een keurige routine ook het zilver binnen te slepen. Twee jeugdteams mochten beide in jeugd 3 klasse deelnemen. Het team met het thema Party werd 7de. Team Star Wars moest hun plek van vorig jaar verdedigen. Met succes zij werden Nederlands Kampioen.

Als laatste van de dag was de grote groep aan de beurt met hun Jungle routine. 14 jeugdleden van de Volharding zetten samen deze routine neer! Ook zij mochten het goud in ontvangst nemen en zijn Nederlands Kampioen.

Met trots kijken we terug op het seizoen 2017. Verschillende medailles mochten we mee terug nemen naar Deil. Daarnaast zijn we ook 3 Nederlands Kampioenen rijker!

Foto ©Diana Kievit

Bron:

http://nieuwsbladgeldermalsen.nl/deel-je-nieuws-artikel/twirlsters-de-volharding-deil-nederlands-kampioen-319543

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.