Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » DVC ’68 uit Deil staat voor een fraaie mijlpaal

DVC ’68 uit Deil staat voor een fraaie mijlpaal

DEIL Volleybalclub DVC ’68 uit Deil viert zaterdag 2 juni zijn 50-jarig bestaan met een dag waarbij diverse activiteiten en feest op het programma staan.

Met trots kijkt DVC ’68 terug op 50 jaar volleybal. Het heeft in die 50 jaar zowel betere als mindere tijden gekend. ,,De club is overeind gebleven door al onze fantastische vrijwilligers en leden die hun tijd en energie in de club hebben gestoken en steken”, vertelt Arie Verkou, die zich als voorzitter actief inzet voor de Deilse volleybalvereniging. ,,Het 50-jarig bestaan willen we groots vieren met iedereen. We willen dan ook leden, oud-leden uitnodigen om het jubileum met ons en elkaar te vieren. Ook degenen die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, zijn van harte welkom tijdens de zaterdagavond in Het Duifhuis, na 20.30 uur.

De jubileumcommissie, bestaande uit een drietal leden van de vereniging, heeft een gezellig en sportief programma opgezet. Spil van DVC ’68 is dorpshuis Het Duifhuis in Deil. Daar blijven leden gezellig achter de bar hangen na een wedstrijd of training. Daarom zullen rondom Het Duifhuis de festiviteiten plaatsvinden. De grote zaal wordt omgetoverd tot een sport/feest/festiviteiten-complex. Gedurende de avond wordt er gevarieerd muziek gedraaid en kan er gezellig worden geborreld. Op zaterdagmiddag 2 juni worden van 14.00 tot 17.00 uur verschillende sport- en spelactiviteiten gehouden voor leden: jong en oud. De sportactiviteiten zullen deels op volleybal gericht zijn.

Op zaterdagavond gaat het dak eraf met een groot feest , alle oud-leden zijn dan ook van harte welkom. Arie Verkou: ,,Ook hiervoor is iedereen uitgenodigd. Op de feestavond kan dus gezellig gesproken worden over hoe het was. Maar we willen ook de sport gezond houden en een goede aansluiting behouden, daarom zullen we nieuwe leden te allen tijde hartelijk verwelkomen, zodat iedereen in de regio met veel plezier volleybal kan blijven spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.