Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Deils toneel brengt entertainend van het hoogste niveau

Deils toneel brengt entertainend van het hoogste niveau

  • door

Deils toneel brengt entertainend van het hoogste niveau.

Deis toneel was dit weekend weer goed op stoom met hun jaarlijkse voorstellingen in het Duifhuis. Het rijkelijk toegestroomde publiek werd mee genomen naar de plaatselijke dorpssuper van Annie en Henk: de  A&H. De rollen, vertaald door Jenny van Zoelen en Dick van wijk, werden vlot neergezet. Hoewel, de opgetrommelde buurtpreventie ( Janneke Borneman en Johan Werner) het niet vlot genoeg vonden. Grote concurrent zorgde voor onrust in de buurt. De vrijgezelle zussen, Cisca Vermeulen en Geertje Goedel, wisten hun mening ongezouten te brengen en zowel voor als achter de schermen de zaal op de kop te zetten. De buurt moet niets hebben van kak dames, ook al had je vrinden bij het koninklijkhuis, dus Therese (Jolanda Wouters) heeft het zwaar en liet haar tranen gaan. En de strak in pak zittende makelaar (Roos van Zoelen) werd ook gewantrouwd. De asociale Sjaan en Sjon ( Marjolein Werner en Vincent Kreuzen) en hun ondefinieerbare accent lieten zich van hun beste kant zien en gingen na de pauze voor entertainend , drank en mooie vrouwen.

En hoewel de omzet van de dorpssuper zeer slecht was deze avonden en iedereen met gratis kwattas naar huis ging, genoot het publiek van dit alles. Want dat is wat Deils toneel doet: in originelen decors, niet alleen een goed stuk neer zetten onder regie van Johan Jonkers, maar een avond vol plezier en entertainend brengen. OM het met Sjaan en Sjon te zeggen: Deils toneel brengt entertainend van het hoogste niveau.

Deils toneel nog te zien 9 febr. in Dorpshuis in Meteren, zaal open 19.30. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.