Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Buurtbewoners verrassen Thijs Bron

Buurtbewoners verrassen Thijs Bron

  • door

De bewoners van de Beemd-Kolff in Deil bedanken Thijs Bron van Tuincentrum ‘de Vlinder’ te Deil voor de jarenlange gastvrijheid en ruimte die hij heeft geboden voor het organiseren van de vele buurtactiviteiten. Met name voor en op Koningsdag. De koffie stond er altijd klaar en er was altijd tijd voor een praatje. ,,Wij vinden het oprecht jammer dat het tuincentrum na 47 jaar gaat sluiten en zullen de bedrijvigheid, de bel, de gezelligheid en het team erg gaan missen.

Thijs, bedankt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.