Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » The end ….

The end ….

  • door

En dan komt er een bericht in de media dat Nieuwsblad Geldermalsen ophoudt te bestaan. Het is bijna niet te bevatten maar door een uitruil van kranten tussen BDU en DPG heeft het zo moeten zijn. Jaren mocht ik een gezichtsbepalende foto voor de voorpagina aanleveren, sinds 2017 ook vanuit de lucht met een drone. Het landschap van de Betuwe verandert door de jaren heen en vaak kom ik foto’s van vroeger tegen waar dat goed op te zien is. Ook het krantenland is aan het versoberen, we gaan het zien hoe zich dat gaat ontwikkelen. Eén ding is zeker: er zullen weinig beeldbepalende foto’s van mijn hand meer langskomen, aangezien ik ook stop met het krantenwerk. Uiteraard zal ik foto’s blijven maken en die zijn dan te vinden op mijn Facebookpagina. Als afsluiter een foto van vorig jaar die goed aansluit bij het veranderende klimaat: een avondfoto met langere sluitertijd van molen de Vlinder in Deil met kerstverlichting. Bedankt BDU voor het platform dat ik mocht krijgen van jullie en ik wens iedereen vanaf deze plek fijne kerstdagen toe en een gelukkig nieuwjaar.

Ronald Verwijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.