Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Tulpen voor deil

Tulpen voor deil

Deil – Op zaterdag 25 april zette stichting Wij Ondernemen Deil-Enspijk de bloemetjes letterlijk buiten. Voor de ingang van Spar De Haas Deil deelden ondernemers van Deil en Enspijk een gratis bosje tulpen uit aan inwoners. 

Ook werd inwoners gevraagd een bosje tulpen mee te nemen voor buren die zelf niet meer goed naar buiten kunnen of durven. Zo zijn meer dan 600 bosjes tulpen verdeeld.

De actie vanuit de ondernemers werd positief gewaardeerd en gaf een glimlach op de gezichten de mensen. Dat was precies de bedoeling zegt Karin Woltering, voorzitter van de stichting.

De ondernemers wilden mensen een hart onder de riem steken in deze toch wel bijzondere tijd. Een tijd waarin mensen zorgen hebben over hun gezondheid en die van hun dierbaren, op afstand moeten leven en misschien ook financiële zorgen hebben. Met deze spontane tulpenactie wilden de ondernemers wat vrolijkheid brengen door een kleinigheid aan te bieden. 

Bij het uitdelen van de tulpen werden de ondernemers ook spontaan geholpen door twee Deilse jongens die met hun skelter bosjes tulpen huis aan huis bezorgden bij de wat oudere mensen. Deze waren op hun beurt blij verrast door de actie. Zo vrolijkten Deil en Enspijk even helemaal op.

Bron:

https://www.weekbladwestbetuwe.nl/nieuws/algemeen/973551/tulpen-voor-deil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.