Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Anna doneerde voor de 3e keer!!

Anna doneerde voor de 3e keer!!

Deil – Op het schoolplein van Basisschool De Lokhorst te Deil, werden afgelopen week in het bijzijn van haar klasgenoten, de haren afgeknipt van achtste groeper, Anna. 

Het was al de derde keer dat ze haar haren schonk aan “Stichting Haarwensen”. Toen ze zeven was, hoorde ze dat haar grote nicht Maxime haar haren doneerde. Anna wilde dat toen ook! 

Twee vlechten van maar liefst 25 centimeter werden afgeknipt. Maar Anna wilde het niet bij die ene keer laten. Per jaar verliezen honderden kinderen in Nederland hun haren door chemotherapie, een medische ingreep of een chronische ziekte zoals alopecia. Het hebben van een kaal hoofd brengt veel onzekerheid met zich mee. 

Verzekeringen vergoeden niet altijd goede haarwerken. Hoe mooi is het daarom dat “Stichting Haarwensen” kinderen tot 18 jaar, zonder kosten, een haarwerk kan aanbieden van een goede kwaliteit!! Anna, die inmiddels 12 jaar is, besloot deze keer een spreekbeurt te houden over dit thema. Je weet immers nooit of je meer mensen op het idee kunt brengen om haren te doneren. Nu waren haar vlechten maar liefst 30 centimeter lang.

Foto: A. Fprmijn

Bron:

https://www.weekbladwestbetuwe.nl/nieuws/algemeen/988213/anna-doneerde-voor-de-3e-keer-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.