Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Nieuwe concerten Muziek op de Dijk

Nieuwe concerten Muziek op de Dijk

  • door

Met veel plezier kondigt Muziek op de Dijk weer een nieuwe reeks concerten aan voor het seizoen 2021/2022. Na een mager cultureel jaar vol onzekerheden trakteren we u op een prachtig programma!

Op zaterdag 2 oktober presenteren wij u, in het kerkje van Deil, de wereldberoemde cellist Mario Brunello met onder meer werken van Bach, Biber, Marais en Weinberg.

Zaterdag 30 oktober bepaalt het publiek zelf, onder begeleiding van Camerata Trajectina, het muzikale programma. In het kerkje van Enspijk brengt het Camerata een ode aan de melodieen van de Gouden Eeuw.

Op vrijdagavond 3 december speelt het jonge talentvolle Belinfante Kwartet in het kerkje van Deil. Zij combineren de kern van het strijkkwartet-repertoire met minder bekende werken. Op het programma vanavond staan werken van Purcell, Britten en Shaw.

Zaterdag 5 februari verwelkomen wij mezzosopraan Rosina Fabius en sopraan Elvire Beekhuizen in Deil. Zij brengen onder anderen werken van Couperin, Purcell, Händel en Bach ten gehore.

Wij besluiten het seizoen in de Gelderlandfabriek in Culemborg op vrijdag 4 maart, waar mezzosopraan Ekaterina Levantal en regisseur Chris Koolmees de klassieker La Voix Humaine aan ons presenteren.

Kijk op www.muziekopdedijk.nl voor meer informatie of om uw plek te reserveren.

Let op! Voor aanvang van de concerten vragen wij uw coronapas en uw ID te tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.