Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Jaarmarkt Deil laatste keer bij Van Rijnsoever

Jaarmarkt Deil laatste keer bij Van Rijnsoever

  • door

Dit jaar wordt de jaarmarkt van Deil voor het laatst bij scheepswerf Van Rijnsoever aan de Linge gehouden. Er zijn plannen om op deze locatie woningen te gaan bouwen. De organisatie is altijd blij geweest met de medewerking van Ted en Lydia van Rijnsoever die al jarenlang hun grote loods beschikbaar stelden voor het inzamelen en uitsorteren van de opgehaalde spullen voor de markt. Ook dit jaar wordt de mogelijkheid geboden om een rondvaart op de Linge te maken en zal de Volharding het feest muzikaal omlijsten.

Voor de kinderen worden er veel nieuwe spelletjes georganiseerd en is er kindervrijmarkt. Jolanda van Zanten verkoopt verse tompoucen en op het terras is het genieten met drankjes en pannenkoeken. De markt begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.