Ga naar de inhoud
Home » Foto’s en Video » Een unieke kijk op Deil

Een unieke kijk op Deil

Geschreven en foto’s gemaakt door vaste postbode in Deil, Christiaan Oomen

Zaterdag 4 juni

Post lopen als postbezorger of zoals mij nog bekend van vroeger van de oude stempel postbode is vaak elke dag weer een verrassing wat je tegenkomt net als het weer. Vandaag benauwt en warm, op het laatste stuk van mijn postronde twee zware stortbuien. Gelukkig heb ik altijd een regenpak bij me ook als het 30 graden is.

Hoe zien de postwijken eruit in Deil.

Wijk 4158E waar ik vaste postbode ben.

De wijk heeft een mix van bedrijven en huisadressen. Ook veel mooie open stukken natuur. Aan de hand van 77 foto’s laat ik zien op welke straten ik post bezorg en wat ik tegen kom.

Ook een kleine kijk op de werkzaamheden bij gemaal de Vlinder. Doorkijkjes naar weilanden en straten, grappige foto’s, opgeknapte gebouwen aan de Beemdstraat en Zoetenhoek.

De straten die voorbij komen.

Deilsedijk, Appeldijk, Krooiweg, Zoetenhoek, Beemdstraat, Appelhof, Meester W.M. Kolffstraat, Molenweg, Appeldijk, Koningsweg, Benedeneindseweg, Vergdstraat, Zeven Kastelenlaan, Gerestein, Bakerbos, Ridder van Tuylstraat, Frissestein, Bulkstraat.

https://goo.gl/photos/fciEpvtx7tCoULeh6

Wijk 4158C waar ik derde reserve sta.

Deze wijk heeft meer huisadressen en minder bedrijven. Naast het Oosteneind zijn er weinig mooie open stukken natuur. Hierdoor zijn er maar 44 foto’s gemaakt.

Ook een kleine kijk op de werkzaamheden waarbij asbest platen zijn verwijderd op de Deilsedijk. Op onze facebookpagina staat er een bericht erover met foto’s www.facebook.com/dorp.deil/

De volgende straten komen voorbij.

’t Griendje, Pastoriestoep, Deilsedijk, ’t Oosteneind, Krugerstraat, Deilsedijk, Kerkstoep, Dorpsstoep, Prins J Frisostraat, Duyfhuisstraat, Schoresteynstraat, Palmesteynstraat, Rynesteinstraat, Volgelenburgstraat, Ringelesteinstraat, Luchtenburgstraat, Bulckesteynstraat, Prins Willem Alexanderstraat, Oudenhof

https://goo.gl/photos/QeutiJNCgq6ppvzc9

Uit privacy zijn zichtbare kentekens van auto’s onherkenbaar gemaakt.

Veel plezier met kijken.